Novi Sad
09.07.2012.
13:00
Gradski štab za vanredne situacije saopštio je da će, sve dok traju tropske temperature redovno pratiti situaciju i na preporuku nadležnih zdravstvenih službi pravovremeno reagovati.
  • Građanin

    10.07.2012 07:10
    Pa gde je služba, koja se sa ovim bavi
    • Odličan predlog ,ali ko da to uradi ,kad su oni (LIGAŠI) otpustili jedina dva profesionalca na tim poslovima (poslovi civilne zaštite i vanredne situacije).Pa šta dalje reći o poštovanju profesionalnosti i zakonitosti u radu gradske uprave.Pogotovu u ovako ekstremnim prilikama, kad su gradu potrebni profesionalci, sa svojim dugogodišnjim sticanim znanjima.
    • Poruka za Gradonačelnika i Štab za vanredne situacije.Da se otvore Mesne Zajednice i tu po potrebi u klimatizovanim prostorijama sklone stariji građani i deca ,te da im se tu ako je i potrebno pruže i usluge lekara (patronažne ekipe) izmeri pritisak, spusti temperatura .Tako bi na ovaj način grad izašao u susret svojim najugroženijim stanovnicima na pravi i human način.Tako rade pravi menadžeri grada ,i dobijaju poštovanje građana, poštovanje se ne dobija . ono se zaslužuje. Sada imamo i dolazak turista povodom festivala Exita ,gde je situaciija malo drugčija nego u drugim delovima Srbije.
  • Vladimir

    09.07.2012 20:51
    G je u pravu
    Istina je. Šta mi vredi temperatura na Rimskim šančevima kada je u 17:30 u mom stanu, u hladu, 35 stepeni. Na suncu je 50. Ima li iko hrabrosti da to kaže javno?
  • G

    09.07.2012 18:40
    I još samo kad bi prestali da lažu o temperaturi. Čak i na šančevima gde je mere verujem da je dostiglo 40 stepeni, i to opet umanje i predstave kao temperaturu u gradu. Mogu slobodno u Kopenhagenu tako da mere temperaturu - temperatura u gradu je ona u kojoj svi radimo, na ulicama kojim se krećemo, a ne 10 kilometara od grada u sred zelenila kojeg u gradu ima tek 5%.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna